Collegetour Volleybal met Saskia van Hintum

Saskia van Hintum gaat voor de volleybaltrainersacademie (minimaal) 4 bijeenkomsten verzorgen gericht op haar visie op de belangrijkste technieken van het volleybal; Serveren, verdediging, spelverdelen & aanvallen. Elke bijeenkomst kent een ander thema én een andere locatie zodat we de reistijd een beetje verdelen. Elke bijeenkomst levert, naast heel veel kennis, ook 3 licentiepunten op voor VT2 en VT3 trainers.

Indien het stormloopt qua aanmeldingen zullen we extra data bijboeken. Houd daarom onze instagram, facebookpagina en/of deze website in de gaten.

Inhoud opleiding

De durende 3 uur neemt Saskia je mee in haar visie op volleybal ondersteund door een van de belangrijkste volleybaltechnieken. Daar waar mogelijk zullen we gebruik maken van een lokaal regulier jeugdteam. We gebruiken expres geen talententeams omdat de meeste trainers ook geen talententeams trainen. Indien er geen jeugdteam beschikbaar is, zullen we de deelnemende trainers vragen mee te doen. 

Er is vol op ruimte voor eigen vragen. Denk daar dus alvast over na.

Doelgroep

Deze clinic is geschikt voor de Vt2 en VT3 trainers.

Duur van de opleiding

De clinic neemt 3 uur in beslag. Er is geen voorwerk of na opdracht bij inbegrepen.

Kosten opleiding

De prijs van de clinic is  €35 per persoon per bijeenkomst, indien de 4 bijeenkomsten tegelijkertijd worden afgenomen is de prijs €105 voor de hele serie*.

Indien een vereniging meerdere trainers wil laten deelnemen, kan er een speciale prijs worden afgestemd. Neem hiervoor contact op met info@volleybaltrainersacademie.nl.

*Gratis voor VT2 en VT3 deelnemers in 2019, 2020, 2021 en 2022 van de volleybaltrainersacademie (en volleybal-west)

Annulering:

  • Tot 2 weken voor de clinicdatum is annulering gratis (teruggave volledige bedrag)
  • Tot 1 week voor de clinicdatum is annulering mogelijk voor 50% van de deelnameprijs (er wordt 50% geretourneerd). Bij de VT2 en VT3 deelnemers van de volleybaltrainersacademie wordt 50% annuleringskosten in rekening gebracht.
  • Annulering binnen 1 week tot de clinic datum is 100% deelnameprijs verschuldigd. De VT2 en VT3 deelnemers van de volleybaltrainersacademie wordt 100% annuleringskosten in rekening gebracht.
Afsluiting

Er is geen examen aan de clinic verbonden. Na deelname ontvangen VT2 en VT3 deelnemers 3 licentiepunten per bijeenkomst

Inschrijfformulier

Heb je eerder een opleiding bij de volleybaltrainersacademie (of volleybal-west) gevolgd?

Inschrijving voor de bijeenkomst(en)

8 + 11 =