VT3

Beste volleybaltrainer, wil jij ook al heel lang je VT3 behalen maar is er nooit een VT3 bij jou in de buurt of steeds op momenten dat jij niet kan? Kijk dan vooral verder! Dankzij het online leven wat we afgelopen seizoen hebben geleerd, gaan we de VT3 helemaal anders insteken.

De belangrijkste veranderingen
We wachten niet meer tot we een minimaal aantal deelnemers hebben voordat de opleiding start en je hoeft niet meer te wachten totdat er een opleiding bij jou in de buurt plaatsvindt!

Volleybal gedragen
Aantekeningen trainer

Theorie
Gaan we online doen! Elke maand is er één avond per serie waarop een onderwerp wordt besproken. Natuurlijk moet jij aan het einde van de VT3 een jaarplan opleveren en dankzij de theoriesessies heb jij voldoende input om dit jaarplan te schrijven. Er lopen 2 series tegelijkertijd, zie de planning in de kalender. Hierdoor kan je ook een versnelde VT3 doorlopen!

De praktijk

  • Elke maand krijg je een opdracht om in je eigen trainingen toe te passen.
  • Stage bij een hoger team
  • Coaching on the job. Je opleider van de VT3 komt bij twee trainingen langs om je bij te staan bij je training
  • Facultatief 2 extra groepspraktijk-sessies.

Wedstrijdanalyse
De wedstrijdanalyse vindt 2 keer per jaar plaats tijdens een wedstrijd. Een van de 2 keer is dit fysiek, de andere keer is het online. Voorafgaand aan de bijeenkomst bespreken we de theorie van de wedstrijdanalyse met een opdracht gaan we de wedstrijd bekijken. Na de wedstrijd bespreken we de uitkomsten van de opdracht.

De VT3 series
Er zullen per jaar 3 VT3 series starten, steeds op een andere avond. Mis je een bijeenkomst van “jouw” VT3? Dan kan je die bij een andere serie inhalen. Wil je starten? Dat kan direct bij de eerste bijeenkomst die volgt en die jou past. Je kan dus ook instromen in een theorie bijeenkomst halverwege de VT3, je kan de eerste bijeenkomst volgen in de andere series die lopen.

De Planning
De VT3 bijeenkomsten vinden 2 keer per maand plaats, steeds op verschillende avonden. Je kan instappen wanneer je wilt!

Zie voor de data de evenementenkalender

De kosten
De VT3 kost 750 euro exclusief examenkosten.

Inschrijving voor de VT3

8 + 3 =